In de focus

Studeren in het buitenland

Elien Prophète studeerde Latijn-moderne talen aan onze school. Daarna koos ze voor de opleiding Toegepaste Taalkunde (Nederlands, Engels en Duits) in Antwerpen. In haar master kreeg ze de kans om stage te lopen in Thailand en les te geven aan toekomstige leraren Engels. Een blik achter de feiten.

link interview Elien

Alle nieuws uit het zesde jaar

Bezoek van Erasmus+

Bezoek van Erasmus+ In de week van maandag 25 november tem vrijdag 29 november komen leerkrachten en leerlingen van Tours (Frankrijk) en Rome (Italië) naar onze school voor een uitwisseling in het kader van het Erasmus+project Mind D...

Ondernemen voor de klas

Ondernemen voor de klas Ondernemen of meedraaien in het bedrijfsleven is niet iedereen meegegeven. Gelukkig konden de volgende gastsprekers hun passie en ervaring uit die wereld meedelen met onze leerlingen. Op 28 februari konden 6...

Schooluitstappen

Schooluitstappen Van 1 tot en met 3 april bezoeken onze 7des Amsterdam.Van 2 tot en met 5 april gaan de 5des naar Berlijn en de zesdes naar Parijs.

Erasmus+

Erasmus+ Vanaf 11 maart verblijven 12 leerlingen en 3 leerkrachten voor een week in Zweden in het kader van de Erasmusuitwisseling rond genderongelijkheid en discriminatie.

Politiek Debat voor 6 en 7

Politiek Debat voor 6 en 7 Op 22 februari werd een debat gehouden in ons Khnopfftheater tussen 6 politieke partijen. Moderator was journalist Marc Van de Looverbosch.

Olympiade informatica

Olympiade informatica Onze leerling Savio Rousseau van 6ITN gaat door naar de finale van de Belgische Olympiade informatica.

Een fractie van een seconde

Een fractie van een seconde Op vrijdag 18 januari gingen de leerlingen van de derde graad naar het toneelstuk ‘Een fractie van een seconde’ in het Casino.Het stuk gaat over het verhaal van Rudi Claeys die in 2003 in een auto-ongeval...

6 moderne talen te gast bij universiteitsbibliotheek Kulak

6 moderne talen te gast bij universiteitsbibliotheek Kulak Op 14 november trokken de leerlingen van 6 Emt-Lmt naar de Kulak. Na een interessante rondleiding in de bibliotheek van de universiteit, konden de laatstejaars...

Magazijnieropleiding

Magazijnieropleiding Op 22 november gaan de leerlingen van 6OA en RA (logistiek) naar Rekkem voor een opleiding magazijnier.