In de focus

Studeren in het buitenland

Karan Singh studeerde in juni 2016 af aan onze school in de richting Latijn-Wiskunde. Hij besloot te verhuizen naar Londen, en de studies Political Economy aan de vermaarde universiteit King’s College, in het hartje van de stad, aan te vatten. Bijna exact een jaar later spraken we af voor een gesprek over zijn ervaringen en dromen.

link interview Karan

Alle nieuws uit de derde graad

Voorlezen, ook in het secundair onderwijs

Voorlezen, ook in het secundair onderwijs Tussen 12 en 16 november kwamen 8 voorlezers naar de leesplek om gedurende een kwartier een verhaal tot leven te brengen voor al wie wou luisteren.

6 moderne talen te gast bij universiteitsbibliotheek Kulak

6 moderne talen te gast bij universiteitsbibliotheek Kulak Op 14 november trokken de leerlingen van 6 Emt-Lmt naar de Kulak. Na een interessante rondleiding in de bibliotheek van de universiteit, konden de laatstejaars...

Magazijnieropleiding

Magazijnieropleiding Op 22 november gaan de leerlingen van 6OA en RA (logistiek) naar Rekkem voor een opleiding magazijnier.

Bezoek Mu.ZEE

Bezoek Mu.ZEE Omdat kunst een belangrijke uiting is van onze menselijke cultuur én omdat kunst niet altijd even gemakkelijk te doorgronden valt, brengen we voor het zestiende jaar op rij een  geleid bezoek aan een...

Oudercontact

Oudercontact Oudercontact voor al onze leerlingen op dinsdag 6 november van 17u tot 19u

OOg voor Lekkers

OOg voor Lekkers Leerlingen kunnen dit jaar een fruit- én groentenabonnement nemen via de actie OOg voor Lekkers (het vroegere Tutti Frutti). Je kan alle informatie daarrond nalezen in deze brief.